Johannes 13:35. Jezus zei: Aan de onderlinge liefde zullen de mensen zien dat jullie mijn leerlingen zijn.

Visie

Wij geloven in God als Vader, Jezus en de Heilige Geest. Wij geloven dat wij ons dans talent van God hebben gekregen. Alle vormen van dans zijn voor ons een manier van aanbidding en een weg om onszelf te uiten naar God. Maar het is ook een manier om mensen te bemoedigen, inspireren en motiveren om naar God te zoeken en Hem te leren kennen. Onze crew betekent familie zijn. We bouwen hechte vriendschappen, lachen en huilen met elkaar en ondersteunen elkaar in gebed. We willen graag ons leven inrichten zoals God het voor ogen heeft.

Missie

God eren

God eren en aanbidden met dans.

Inreach

Crewmembers aanmoedigen om zich geestelijk en technisch te ontwikkelen. Daarnaast is Mind Connected een plek waar we elkaar ondersteunen door er voor elkaar te zijn en door gebed.

Outreach

Mensen bereiken met het evangelie door middel van dans en dansers te trainen, hen de kans te geven om te groeien in geloof en om dans als aanbidding in te zetten voor God. 

Dans heeft ons samengebracht en geconnect met elkaar. Onze gedachten zijn gericht op hetzelfde doel: dans gebruiken om God bekend te maken en dichter naar Hem toe te groeien.