Workshops

Voor alle crewleden is dansles geven een deel van hun beroep. We hebben een voorliefde voor het overbrengen van dans aan andere mensen, daarom organiseren we door het jaar heen zelf workshopdagen en is Mind Connected ook beschikbaar om workshops bij jou te komen geven. We bieden workshops aan op verschillende niveaus van beginners tot gevorderden in diverse dansstijlen, zoals hiphop of jazz, maar ook modern of aanbiddingsdans.

Mind Connected Workshopdag 2017

Optredens

Mind Connected mag optreden voor divers publiek. Van podia als Opwekking en Mission Net tot jeugdkerken in Nederland en evangelisatie projecten van YWAM. We zetten ons graag in voor goede doelen, zoals de dinnershow 'Night of Joy', die ieder jaar mensen van de voedselbank een onvergetelijke avond bezorgt. We werken graag mee aan projecten en vinden het tof om op verschillende plekken in Nederland en Europa te mogen dienen.

Mind Connected Night of Joy

MC Young

Mind Connected Young is een plek binnen de MC crew waar getalenteerde jongeren kunnen groeien in dans, geloof en vriendschap. MC Young krijgt het hele jaar door les van alle crewleden van Mind Connected in diverse dansstijlen en werkt ieder jaar naar een eindvoorstelling toe. Wij zijn trots op onze trainees en het doel is om hen te inspireren zodat ze zelf ook een inspiratie voor anderen kunnen zijn in dans, maar ook in geloof.

Mind Connected Young The Bridge