Mind Connected Dance Centre

Sinds een paar jaar hebben wij een eigen dansschool genaamd: MC dance centre. (Mind Connected Dance Centre). Hier is iedereen welkom die graag wil dansen onder de vlag van Mind Connected. We combineren dans en geloof samen in de lessen en we zorgen voor een hoogwaardig en veilig leerklimaat.

https://i2.wp.com/www.mindconnected.nl/wp-content/uploads/groep-alles2-1-of-1.jpg?resize=500%2C400&ssl=1

Optredens, Workshops en Videoclips

Mind Connected heeft een heel divers publiek. We zijn te zien op grotere evenementen zoals opwekking, maar ook gaan we graag naar lokale kerken om hier bij te dragen aan bijvoorbeeld een jeugddienst. Op het podium zijn we vaak te zien in combinatie met verschillende artiesten en bands uit de gospel wereld, maar we maken ook onze eigen theatershows en werken graag mee aan producties van andere partijen. Het belangrijkste voor ons is dat we optreden met het doel om God groot te maken door middel van dans.

We hebben een voorliefde voor het overbrengen van dans aan andere mensen, daarom organiseren we door het jaar heen zelf workshopdagen en is Mind Connected ook beschikbaar om workshops bij jou te komen geven. We bieden workshops aan op verschillende niveaus van beginners tot gevorderden in diverse dansstijlen.

https://i0.wp.com/www.mindconnected.nl/wp-content/uploads/WhatsApp-Image-2023-07-07-at-21.36.23.jpeg?resize=500%2C400&ssl=1

MC Young en Teens jongerencrews

MC Young en MC teens zijn twee crews binnen de Mind Connected. Dit is een plek waar getalenteerde jongeren kunnen groeien in dans, geloof en vriendschap. De crews krijgen het hele jaar door les van crewleden van Mind Connected in diverse urban gerichte dansstijlen en we zetten deze groepen ook in bij optredens en theatershows. Het doel is om hen te inspireren zodat ze zelf ook een inspiratie voor anderen kunnen zijn in dans en geloof. Wij zijn trots op onze jongeren crews.

https://i0.wp.com/www.mindconnected.nl/wp-content/uploads/WhatsApp-Image-2023-07-07-at-21.22.45.jpeg?resize=500%2C400&ssl=1